9 feiten die je niet wist (2024)

Ontdek Uw Aantal Engel

Wat komt er in je op als je de naam Mandy Rose hoort? We zullen! Om het allemaal samen te vatten: Mandy Rose is een geweldige worstelaar, getekend door WWE. Ze is ook te zien in de Amerikaanse tv-persoonlijkheidsshow 'Total Divas'. Ondanks dat ze op veel fronten een getalenteerd meisje is, heeft ze ook een interessant liefdesverhaal over WWE en haar persoonlijke leven, wat voor een buzz onder haar fans heeft gezorgd.

Wie is Mandy Roos?

Geboren in 1991 in de provincie New York Westchester in Jolly. Mandy Rose heeft een fenomenale carrière achter de rug, beginnend als fitness- en figuurconcurrent; ze is de jongste van vier broers en zussen uit een Italiaans-Amerikaanse familie.

9 feiten die je niet wist (1)

@Wbff_official

Ze studeerde aan het Iona College in New York. Mandy maakte haar debuut in de worstelwereld in het jaar augustus 2015. Ze is 1.80 meter lang en weegt 120 kilo, wat haar de beste lichaamsbouw voor WWE geeft. Haar succes op het WWE-platform is toegeschreven aan de inspanningen van haar team van trainers zoals Billy Gunn, Sara Del Rey, Booker T en Lita.

9 feiten over Mandy Rose die je niet wist

1. Ze was overbeschermd toen ze opgroeide

Met drie oudere broers, was Mandy Rose onderworpen aan overbescherming door haar broers. Een incident dat het niveau van bescherming dat ze ervaart benadrukt, was toen Gary, de jongere broer van de drie, het toenmalige vriendje Mandy Rose sloeg terwijl ze hand in hand liepen. Dit incident gebeurde op een moment dat Many Rose in de achtste klas zat. De situatie deed Mandy beseffen dat het niet mogelijk was om openbare relaties op school te hebben vanwege de overbezorgde aard van haar broers. De anekdote van afkeuring van andere mensen kan een inspiratie zijn geweest voor het voortdurende liefdesverhaal tussen Mandy en Otis.

2. Ze is slim

Ze is een schoonheid met hersens; Mandy Rose ging naar het Lona College in New York voordat ze haar carrière bij WWE begon. Ze studeerde Audiologie, Logopedie en Pathologie. Haar studie richtte zich niet alleen op interviewen en overtuigen, maar speelde ook een sleutelrol bij het rehabiliteren van mensen met eet- en praatproblemen.

Taal- en logopedisten zijn cruciaal voor patiënten met een beroerte om te herstellen. Dit heeft ertoe geleid dat een aanzienlijk aantal personen is toegetreden tot de sector van de zorgaanbieders. Mandy Rose had geen geluk in deze carrière, omdat haar gekozen masterprogramma-aanvraag niet succesvol was, waardoor ze andere kansen probeerde die haar later bij WWE belandden.

3. Een rolmodel

Mandy stond op terwijl ze tijdens een interview met Sean Kim een ​​incident aanhaalde met een patiënt tijdens haar cursus Pathologie aan de universiteit. Ze herinnerde zich de ervaring van het werken met een persoon die niet kon praten en hoe het opbouwen van een band met de persoon de sleutel was voor revalidatie. De ervaring veranderde haar leven voor Mandy en zette haar ertoe aan gemeenschapswerk te doen als een van haar hoogtepunten in het werken met WWE. Ze bezoekt scholen in haar omgeving, afgezien van Make A wish en be a Star-routine.

4. Ze is van een bescheiden begin

Mandy Rose werkte in de broodjeszaak van haar vader nadat ze haar studie had afgerond. Ze was barman en serveerster. Gedurende deze periode woonde ze bij haar ouders op Yorktown Heights in New York. Mandy Rose zou voor recreatiedoeleinden in de sportschool trainen, niet wetende dat haar geweldige lichaamsbouw haar naar roem zou leiden. Ze werd door haar collega aangespoord om Bikini-competities uit te proberen, een onderdeel van bodybuilding. Mandy Rose veegde het idee snel van tafel, omdat ze een stripper-healing moest dragen en met een bikini op het podium moest lopen. Ze nam echter de kans en contracteerde een trainer die haar assisteerde bij de voorbereiding op een evenement dat gepland stond in Boston. Tijdens het evenement was ze indrukwekkend en imponeerde ze de jury met zowel haar natuurlijke aanwezigheid als haar lichaamsbouw. Het was haar allereerste wedstrijd, maar ze was de eerste!

5. Haar link met Triple H

9 feiten die je niet wist (2)Bron: Wikipedia Commons

Na een succesvol debuut in de lichaamsbouwwedstrijd, verhuisde ze in 2013 om deel te nemen aan de wereldcompetitie voor bodybuilding, fitness en mode-bikini. Bij dit evenement slaagde ze er niet in om deel te nemen omdat ze te mager was. Mandy Rose, die haar hele leven een vechter was, gaf niet op. Na de teleurstelling veranderde ze van trainer en het jaar daarvoor werd ze gekroond tot wereldkampioen bodybuilding, fitness en fashion bikini. Het was toeval dat haar nieuwe coach een voormalig stagiaire was van Joe DeFranco, die lange tijd personal trainer was van Triple H. Haar coach had contact gehad met een aantal worstelaars en wist dat Mandy Rose alles in huis had om WWE uit te proberen. Op dat moment overwoog Mandy Rose het idee om bodybuilding te overwinnen en verlegde ze haar doelen naar nieuwe kansen in de WWE-superster.

6. Ze was geen worstelfan

In een interview met Corey Graves 'On After the Bell, God's Greatest Creation.' ze vertelt hoe haar trainer haar voorstelde zich in te schrijven bij WWE. Ook kreeg ze tegen die tijd steun van haar vriend, die fan was van WWE en zich ervan bewust was dat WWE stagiaires contracteerde om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van Tough Enough.

Mandy gaf toe dat ze nooit naar worstelen keek toen ze opgroeide en het zette haar ertoe aan intensief onderzoek te doen voordat ze het probeerde. Na het onderzoek en de voorbereiding blonk Mandy uit in haar interview dat via Skype verliep. Rose nam later deel aan de show 'Tough Enough', waar ze contact had met andere deelnemers. Mandy Rose is een levend getuigenis dat je geen fervent fan van iets hoeft te zijn om erin uit te blinken. Haar wil, hard werken en toewijding zorgden ervoor dat ze nieuwe hoogten bereikte.

7. Ontmoeting met Sonya DeVille

9 feiten die je niet wist (3)

De foto hierboven toont Mandy Rose en haar beste vriendin Sonya DeVille WWE'S beste vriendenduo

Mandy, die uit de bikini- en modellenwereld komt, kreeg minachting van andere stagiaires met een verleden in atletiek. Toen ze onthulde hoe ze snel vrienden werden met Sonya De Ville, becommentarieert Mandy hoe DeVille zichzelf voorstelde nadat ze haar had aangekeken. Na de beleefdheden ontwikkelt Sonya DeVille een voorliefde voor Mandy Rose. Ze sliepen zelfs in aangrenzende bedden bij WWE-accommodatie die hun vriendschap naar een nieuw niveau bracht.

De vriendschap van Mandy en DeVille bloeide op tijdens de trainingsduur en ze debuteerden later samen onder de kortstondige 'hielenstal' in een tijd dat Paige aan het roer stond. De twee waren een tag-team dat de namen 'Fire and Desire' gebruikte en de laatste tijd uit elkaar gingen als gevolg van de romantische verhaallijn tussen Mandy Rose en Otis.

8. Damadyz Donuts

9 feiten die je niet wist (4)

Een foto van Mandy Rose en Sonya Deville van @Mandysacs Instagram die hun liefde tonen voor eenvoudige lekkernijen 'Donuts'.

Terwijl ze rondhingen tijdens de trainingsduur in NXT, brachten Sonya DeVille en Mandy Rose tijd door na shows om hun vriendschap te ontwikkelen. Op een avond besloten ze samen donuts te kopen en hier kwamen ze erachter dat ze allebei geobsedeerd waren door smakelijke lekkernijen.

In een poging zichzelf op de markt te brengen, gaven ze fans meer inzicht in hun persoonlijke leven door YouTube Vblog te creëren, dat in augustus 2018 debuteerde als 'Dandy's Donuts'. De video's werden minstens één keer per week vrijgegeven. Ook veranderden de twee de zendernaam Damandyz Donutz. Ze zouden ook een gesprek aangaan over het leven onderweg voordat ze de geweldige keukens bespraken die ze bij lokale winkels zouden kopen. Mandy merkte op dat ze Donuts van MecHe's in Louisiana lekkerder vindt.

betekenisvolle arm-tatoeages

9. Ze is een ondernemer

Mandy Rose en Sonya DeVille via Damandyz Donutz profiteren van de winst uit de verkoop van onafhankelijke merchandise. Het ondernemende karakter van Mandy Rose heeft haar haar fitnessapplicatie zien lanceren.

9 feiten die je niet wist (5)

De afbeelding hierboven is van Google Play met de Mandy Rose-fitnesstoepassing.

Haar applicatie is zowel toegankelijk in de AppStore als in Google Play en heeft een 12 weken durende programmeur die de gebruiker helpt om in goede vorm te komen met minimale trainingsuitrusting.

Mandy Rose en haar relaties (inclusief Otis)

9 feiten die je niet wist (6)

Mandy Rose en Otis foto van Mandy's Instagram. De twee zitten in een liefdesdriehoek als WWE raw-koppel

De WWE heeft de liefde tussen de gouden godin Mandy Rose en Otis al enkele maanden benadrukt. Otis wordt afgeschilderd als een verliefde, sympathieke loser die aan het daten is met Mandy Rose. Een van de gedenkwaardige momenten is dit jaar toen Otis Dolph Zigler versloeg en een kus kreeg van Mandy Rose.

Mandy Rose valentijnsdatum liet veel van haar fans speculeren, Mandy Rose had ingestemd met een date met Otis, maar Otis kwam niet opdagen en in plaats daarvan kwam Dolph Zigler opdagen, wat leidde tot een romance tussen de twee.

Momenteel is de echte vriend van Mandy Rose Tino Sabbatelli, een professionele worstelaar. Mandy onthulde haar nieuwe man in 2018 op Lillian Garcia's WrestleMania-podcast. Voor deze relatie had ze een verloving met Michel Lubic.

Wat is ze momenteel aan het doen?

Nadat hij de winnaar was van de World Beauty Fitness & Fashion Bikini-kampioenschappen. Mandy Rose nam deel aan de serie 'Tough Enough' met sterren als Velveteen Dream, Sonya Deville en Chelsea Green. Ondanks dat Mandy een schema heeft, is ze buiten WWE actief geweest en heeft ze vooral haar ondernemersgeest getoond die haar merk een boost heeft gegeven. Naast het bouwen van een fitness-app, is ze ook bezig met het creëren van een huidverzorgingsmerk genaamd Amarose. Het merk zal vier verschillende producten hebben: een liftend serum, een liftende ooggel, een stimulerende vochtinbrengende crème en een schoonheidsboost-reiniger. Mandy Rose stelt voortdurend nieuwe doelen die haar grenzen overschrijden en verovert ze. Haar beroep in de ring is het ultieme ingrediënt dat haar naar een nieuw niveau van supersterrendom zal stuwen en ze wil de kans grijpen

Gerelateerd artikel: Jim Neidhart Wiki: 5 feiten over de WWE-legende en zijn dood9 feiten die je niet wist (7) Jim Neidhart, de legendarische WWE en Bret Hart's voormalige tagteampartner, is dood. Hier is alles wat u moet weten over de gevallen, zeer gedecoreerde atleet.

Samenvatting

9 feiten die je niet wist (8)Bron: Wikimedia Commons

Mandy Rose is een talent om naar te kijken in WWE. Ze is een superster met het talent, het lichaam en de looks die haar carrière als fitnesskoningin en televisiepersoonlijkheid promoten. We kijken graag naar haar in het tv-programma 'Total Divas' en op WWE. We kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer voor ons in petto heeft in de wereld van entertainment.

9 feiten die je niet wist (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6329

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.